Szakmáinkról röviden


 

Kereskedelem szakterület

 

ELADó KéPZéS

Szeretsz emberek között lenni? Szívesen segítenél nekik a termékválasztásban? Jó a kommunikációs készséged? Egyszerre három szakma megismerésére nyílik lehetőség! Könnyebb az elhelyezkedés, piacképes ismereteket biztosítunk! Bármelyik boltban, áruházban lehetőség van az elhelyezkedésre, a gyakorlatokon lehetőség nyílik minden területről – élelmiszer- és vegyi áru, ruházat, műszaki cikkek – kellő ismeretet szerezni.

További információ a képzésről

KERESKEDŐ

A kereskedelemben képzeled el a jövődet? Szeretnél különböző árucikkek beszerzésével és értékesítésével foglalkozni? Gondolsz arra, hogy egy saját kereskedelmi egységet nyiss? Szeretsz emberekkel foglalkozni? Ebben a képzésben segítünk elsajátítani, hogy mindezeket hogyan csináld, és hogyan válhat belőled jó kereskedő!

További információ a képzésről

Turisztika szakterület

 

TURISZTIKAI SZERVEZŐ, éRTéKESíTŐ KéPZéS

Ha szeretsz emberek között lenni és jól kommunikálsz magyar és idegen nyelven, akkor jelentkezz turisztikai szervező, értékesítő képzésünkre! Az itt végzett szakember képes irányítani, szervezni és ellenőrizni a turisztikai vállalkozások teljes körű tevékenységét, közreműködik a felsővezetői döntések meghozatalában. Komplex feladatokat egyedül hajt végre a reklám stratégia és az utazások kialakítása során. Aktív szereplője lesz az idegenforgalom nyüzsgő világának mind az utazási irodákban, mind a fizető-vendéglátás területén.

További információ a képzésről

IDEGENVEZETŐ

Szeretsz utazgatni és közben új ismeretségeket kötni? Ha igen, akkor itt a helyed idegenvezető képzésünkön! A végzett szakember külföldi és belföldi turistákkal megismerteti hazánk turisztikai, kulturális, történelmi, művészeti értékeivel, nevezetességeivel magyar illetve idegen nyelven. A magyar csoportok külföldre utazása során csoportkísérői teendőket lát el és tolmácsol. Az utazás során felmerülő problémákat megoldja és elvégzi a munkához kapcsolódó adminisztrációt.

További információ a képzésről

Vendéglátó szakterület

 

SZAKáCS KéPZéS

Szeretnél megtanulni jól főzni? Szívesen lennél szakács? Mindened a finom ételek? Meglepnéd a családot valami finomsággal? Vonz a vendéglátás világa? Akkor itt a helyed! Itt mindent megtanulhatsz, ami az eredményes munkához, és az otthoni sütéshez-főzéshez szükséges lehet! Csináld azt, amit szeretsz, és élj meg belőle jól!  Most edd meg, amit főztél… gyere, és jelentkezz!

További információ a képzésről

CUKRáSZ KéPZéS

Szeretsz sütni, édességeket kóstolni, kísérletezni, szívesen foglalkozol ezzel hivatásszerűen? Olyan szakmát keresel, amellyel jól menő vállalkozásba kezdhetsz itthon és külföldön egyaránt? Akkor gyere el cukrász képzésünkre, és tanuld ki az édességkészítés csínját-bínját!

További információ a képzésről

PINCéR KéPZéS

Mire viheti egy jó pincér? Ha egy nívós étteremben vagy szállodában dolgozik, jó megélhetést, anyagi biztonságot tudhat magáénak. Amennyiben hajón dolgozik, egyben a világjárás élménye is az övé. Valószínűleg manapság ez az a szakma, amellyel külföldön a legkönnyebb szerencsét próbálni, főleg akkor, ha a képzés végén a szakmunkás bizonyítvány birtokában idegen nyelvű Europass bizonyítvány is igényelhető. A képzésünk során elsajátított tudásanyag jó lehetőségeket biztosít a felszolgáló szakmában való érvényesülésre.

További információ a képzésről

VENDéGLáTáSSZERVEZŐ-VENDéGLŐS KéPZéS

Tovább szeretnéd vinni a családi vendéglátó egységet, de még nincs végzettséged? Vagy esetleg már most azon gondolkodsz, hogy egyszer lesz egy sajátéttermed? Netalán egy híres szállodában szeretnél étteremfőnök lenni? Akkor jó helyen jársz! Mi megtanítjuk Neked, hogy mindezekhez milyen ismeretekre van szükséged! élj a lehetőséggel!

További információ a képzésről
Szakmai vizsgával kapcsolatos kérdések

Kozák Hajnalka
E-mail: kozak.hajnalka [KUKAC] krudy-szeged.hu
telefon: 62/540-272

 

Ziegler Angéla
E-mail: ziegler.angela [KUKAC] krudy-szeged.hu
telefon: 62/540-272

 

Gyetvainé Lakatos Melinda
e-mail: lakatos.melinda [KUKAC] krudy-szeged.hu
telefon: 62/540-272


Gyakorlati oktatással kapcsolatos kérdések

Bajusz Attila
E-mail: bajusz.attila [KUKAC] krudy-szeged.hu


Általános kérdések

Molnár Zoltán
e-mail: molnar.zoltan [KUKAC] krudy-szeged.hu
telefon (közvetlen vonal): 62/540-274

 

Ziegler Angéla
E-mail: ziegler.angela [KUKAC] krudy-szeged.hu
telefon: 62/540-272


Egyéb kérdés

Titkárság
E-mail: iroda [KUKAC] krudy-szeged.hu