Alapítványunk


Szegedi Krúdy Gyula Szakképzési Alapítvány

Adószámunk: 18456042-1-06

Köszöntő

Az iskolai alapítvány kuratóriuma köszönti a honlapra látogató tanárkollegákat, tanulókat, szülőket és mindenkit, aki a honlapot olvassa. Itt tájékozódhatnak az aktuális eseményekről és pályázatokról. Várjuk a felajánlásokat, támogatásokat, hiszen a tanárok és tanulók színvonalas munkájához, a tehetséggondozáshoz, a pályázatokon, versenyeken való részvételhez, a külföldi gyakorlatokhoz csak úgy tudjuk hozzásegíteni a tanulókat és tanárainkat, ha megfelelő anyagi támogatást kapunk partnereinktől.

ONLINE PáLYáZATI KITöLTŐ ŰRLAP TANáRI éS DIáK PáLYáZATOKHOZ:

Személyi jövedelemadó 1% – információk

Tisztelt Adózók!
Tisztelt Szülők!

A Krúdy Gyula Szakképzési Alapítvány Kuratóriuma nevében kívánunk önöknek az idei esztendőben is sok sikert, jó egészséget.

Köszönjük azoknak a szülőknek, akik eddig is támogatták az iskolánk alapítványát, ezzel hozzájárulva céljaink megvalósításához.

Az 1997. évi CXXIX. törvény ismét módot ad a személyi jövedelemadó meghatározott részének közcélú felajánlására, lehetőséget adva ezzel az állampolgároknak arra, hogy személyi jövedelemadójuk 1%-át szabad döntés alapján fordíthassák közcélú adakozásra.

A törvény szellemének értelmében fordulunk önökhöz azzal a kéréssel, hogy ebben az évben a személyi jövedelemadójuk 1%-át ajánlják fel a Krúdy Gyula Szakképzési Alapítvány javára.

Az önök által felajánlott pénzből az elmúlt években tanulóink svéd, olasz, francia külföldi szakmai gyakorlatát, számítástechnikai képzését, szakmai tanulmányi kirándulását tudtuk támogatni. A minden évben kiadott Krúdy-díjakkal pedig a legkiemelkedőbb teljesítményt nyújtó tanulóink munkáját tudjuk elismerni.

Az alapítvány neve: Krúdy Gyula Szakképzési Alapítvány
Címe: 6723 Szeged, József Attila sgt. 122-126.
Adószáma: 18456042-1-06

Felajánlásukat a törvényben rögzített külön nyilatkozat kitöltésével tehetik meg. Amennyiben egyéb összeggel is kívánják támogatni az alapítvány céljait, kérjük keressenek meg bennünket.

Bízunk abban, hogy az önök anyagi segítsége a köz érdekében, a köz javát fogja szolgálni.

Tisztelettel és köszönettel:

Máté József
az alapítvány elnöke

Gyömbér Márta
igazgató

Tóth Gáborné
az alapítvány titkára

Az alapítvány alapító okirata

Tájékoztató a 2012. április 2-i ülésen hozott határozatokról

Tájékoztató a 2012. november 15-i ülésen hozott határozatokról

Tájékoztató a 2013. februári ülésen hozott határozatokról

Jegyzőkönyv 2013. december 10.

Jegyzőkönyv 2014. április 8.

Jegyzőkönyv 2014. június 5.

Jegyzőkönyv 2014. október 7.

Jegyzőkönyv 2014. október 28.

Jegyzőkönyv 2015. február 17.

Jegyzőkönyv 2013. október 29.

A 2011/2012. tanév bevételei és kiadásai