Egészségügyi alkalmassági vizsgálat

Tisztelt Szülő! Tisztelt Tanuló!

Gratulálok a sikeres felvételihez.
Az iskolai beiratkozáshoz szükség van néhány dokumentumra, amelyek tartalmát kizárólag az iskolaorvos és az iskolavédőnő láthatják.
Kérjük, mielőbb juttassa el ezeket az iskolába lezárt borítékban , a védőnőnek címezve, akár postai úton, akár személyesen a portán átadva.

  1.   A tanuló oltási könyvének az oltásokat tartalmazó oldalainak a fénymásolatát névvel ellátva.
  2.   Szakorvosi vizsgálatok, kórházi zárójelentések fénymásolatát (ismert betegség, állapot esetén).
  3.   1 darab C.3151-2/a számú „Egészségügyi nyilatkozatok és vizsgálatok” nevű nyomtatványt (nyomtatvány boltban kapható), kérjük, töltsék ki az első oldalon a gyermek nevét, anyja nevét, születési idejét, lakcímét, a 4. oldalon a gyermek írja alá és a dátumot is írják be.
  4.   „Egészségügyi nyilatkozat” (Járványügyi érdekből kiemelt munkakörben dolgozók, tanulók számára) – mellékletben csatoltam. Itt is kérjük kitölteni a tanuló nevét, címét, születési helyét, idejét és TAJ számát. Kérjük, a tanuló írja alá.
  5.   A TAJ kártya fénymásolatát.
  6.   Kitöltött Egészségügyi Adatlapot – mellékeltem a levélhez. Mindenképpen alá kell írnia szülőnek, illetve törvényes képviselőnek.

Kérjük, vegyék figyelembe, hogy a tanuló számára a gyakorlatokon való részvételhez szükséges egészségügyi könyvet kiállítani, illetve a tanuló szakmai alkalmasságát megítélni kizárólag ezen dokumentumok hiánytalan megléte esetén tudjuk.

Ha ezzel kapcsolatban kérdésük merülne fel, a rabi.sandorne [kukac] med.u-szeged.hu email címen ezt feltehetik.

Köszönöm az együttműködést!

Szeged, 2020. május 19.

Postázási cím:

Rabi Sándorné – Iskolavédőnő
+36704586364
SzSzC Krúdy Gyula Szakképző Iskola
6723, Szeged, József A. sgt. 120.