2019. január 31-én csütörtök délután 12,30 körül begördült a Krúdy elé a MOL-PIC…

2019. január 31-én csütörtök délután 12,30 körül begördült a Krúdy elé a MOL-PICK SZEGED csapatszállító busza. A „Kékek” csapatépítő tréningre érkezetek iskolánkba. Jonas Källman csapatkapitány vezérletével bevezettük Őket a tanétterembe. Gyömbér Márta igazgatónő köszöntötte a bajnoki címvédőt, majd Jonas egy bekeretezett képet nyújtott át, amelyen a 2017/2018-as bajnoki döntő csapatképe látható az éremátadás utáni pillanatokban. Bajusz Attila gyakorlati oktatásvezető ismertette a Pick vezetőség által összeállított kétfős csapatokat. A csapatok mellé angolul beszélő szakács és pincér tanulókat biztosítottunk. A szendvicsezés és pogácsázás után kezdődhetett a főzés a szakoktatóink irányítása mellett. Töltött csirkecombot rizibizivel és lecsós raguval, majd tetszőlegesen, túrós, kakaós, lekváros palacsintát készítettek a fiúk. Minden csapat megkapta az angol nyelvre lefordított receptúrát. Jó volt látni, hogy pontról pontra betartják a leírtakat, mintha a Mister magyarázná a védekezési stratégiát az edzésen. A legprofibb páros a Jorge Maqueda és Pedro Rodriquez duó volt. Kíváncsiak voltunk Maqueda munkájára, mivel szabadidejében mesterséfnek tanul. Le a kalappal, a munkájával kapcsolatban. Precízen, összeszedetten, és ami az egyik legfontosabb, hogy tisztán dolgozott. Jó látni, hogy egy Bajnokok Ligája, EHF kupa győztes és Világbajnok profi kézilabdázó, lehetőséget lát abban, hogy pályafutása után, esetleg a vendéglátással foglalkozzon, szintén „profi” szinten. De ne menjünk el a többiek mellett se. A két északi, Jonas Källman és Stefan Sigurmannsson is ügyesen készítették az ételeket. Juan Carlos Pastor és Marko Krivokapics itt is egymást segítve, maximális hozzáállással csinálták a feladatot. Ilyen hangzavar régen volt a tanegységekben. Folyamatosan videózták, fotózták egymást. Dean Bombac a nutellát kérte a palacsintához, Kasparek só helyett cukrot használt, Zsitnyikov most sütött életében először palacsintát, de voltak, akik megszabadították a csirkecombot a bőrétől. Ahogy a főzés engedte, csapatonként egy-egy fő megterített a tanétterembe a pincér tanulók és szakoktatók segítségével. Ahogy elkészültek az ételek, mindenki „kitálalt és felszolgált” magának. Jóízűen elfogyasztották az ételeket, majd következhetett a közös fotózás az aulában. Köszönet a szaktanároknak, diákoknak, Határ Zsuzsanna angoltanárnőnek, akik nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy egy színvonalas, jó hangulatú rendezvényt biztosítsunk Szeged kedvenc csapatának.

[unitegallery gallery1 catid=267]

Szakmai vizsgával kapcsolatos kérdések

Kozák Hajnalka
E-mail: kozak.hajnalka [KUKAC] krudy-szeged.hu
telefon: 62/540-272

 

Ziegler Angéla
E-mail: ziegler.angela [KUKAC] krudy-szeged.hu
telefon: 62/540-272

 

Gyetvainé Lakatos Melinda
e-mail: lakatos.melinda [KUKAC] krudy-szeged.hu
telefon: 62/540-272


Gyakorlati oktatással kapcsolatos kérdések

Bajusz Attila
E-mail: bajusz.attila [KUKAC] krudy-szeged.hu


Általános kérdések

Molnár Zoltán
e-mail: molnar.zoltan [KUKAC] krudy-szeged.hu
telefon (közvetlen vonal): 62/540-274

 

Ziegler Angéla
E-mail: ziegler.angela [KUKAC] krudy-szeged.hu
telefon: 62/540-272


Egyéb kérdés

Titkárság
E-mail: iroda [KUKAC] krudy-szeged.hu

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux